Over Pinopop


Pinopop VZW is een vereniging die als hoofdzaak Pinopop festival organiseert. Zo nu en dan zullen er ook kleinschaligere events georganiseerd worden.

Wij zijn begonnen met het idee Pinopop, omdat wij beide fervent rockliefhebbers zijn en vonden dat dit een event is want nog miste in Lommel.
Helaas hebben we onze eerste editie verschillende keren moeten verzetten i.v.m. Covid-19, maar ondanks alle regeltjes zijn we uiteindelijk toch kunnen doorgaan op zaterdag 14 augustus 2021.
Het was natuurlijk op een andere manier als dat oorspronkelijk de bedoeling was maar toch was het voor ons een geslaagde eerste editie.

Graag willen we jullie ook vertellen wie dat we zijn en wat dat we doen in het dagelijks leven buiten het organiseren van Pinopop festival.


Pascal Faes
Ik ben geboren in Mol, maar woon al verschillende jaren met veel plezier in Lommel. Naast het organiseren van Pinopop ben ik eigenaar van een verhuurbedrijf: de Feesttafel. Karl en ik hebben beide onze sterke kanten en dit geeft dat de taakverdeling binnen de organisatie duidelijk verdeeld is.

Karl Berghmans
Ik ben een geboren en getogen Lommelaar en eigenaar van Garage Peppino te Lommel. Ik vind het heerlijk om festivals en optredens bij te wonen en hierdoor is de droom ontstaan om zoiets kleinschalig te organiseren. Samen met Pascal vormen wij het perfecte team om dit te doen.